banner


De workshop begon met een goede uitleg van Liesbeth over of de mary-kay producten eerlijk en verantwoord zijn; goed voor je huid maar ook eerlijk gewonnen grondstoffen en niet getest op dieren en geen toegevoegde stoffen die je niet op je huid wilt.Verder enorm veel tips en tricks van Liesbeth gehad die goed in ons dagelijks leven in te passen zijn en ook goed bij ons als personen passen. En daarnaast was het vooral ook heel gezellig!

donderdag 02 november 2017 21:43
Jolanda

Ik heb een tijdje geleden een individuele make-up workshop bij Liesbeth gevolgd. Het is me zeer goed bevallen. Gezellig gehad en veel nuttige tips gekrgen. Ik kan nu meer met make-up en vind het leuk om vaker opgemaakt de deur uit te gaan. Geeft een goed gevoel. Nu nog wel oefenen, maar t begint meer en meer routine te worden. Mijn man vindt het ook erg leuk ?

dinsdag 10 mei 2016 11:07
Brenda

Afgelopen weekend een workshop bij Liesbeth gevolgd. Veel geleerd en een hele leuke ochtend gehad. De informatie wordt aangepast op persoonlijke wensen wat erg fijn is. Zeker een aanrader!

maandag 18 april 2016 22:41
Witek

Gisteren een zeer uitgebreid advies gehad over make-up, helemaal aangepast op mijn wensen om er op het podium goed uit te zien. Het was gezellig en ik ben ook erg blij met de aangeschafte producten.

vrijdag 29 januari 2016 17:04

Samen met mijn moeder en zusje heb ik de workshop gevolgd en moet zeggen dat we het top hebben gehad! We hebben leuke en nuttige tips gekregen. Ook echt dingen waar je zelf totaal niet aan denkt. Liesbeth legt alles heel goed uit, wat maakt dat ik vol enthousiasme met mijn make-up ga oefenen. Zeker een aanrader!

zaterdag 13 juni 2015 22:43
Tiffany

Vandaag echt een top workshop gehad met mijn moeder en mijn zus bij Liesbeth. Het was echt een hele leuke en leerzame dag. Ik heb veel geleerd en ik ga ook zeker die tips gebruiken. Het wordt ook allemaal heel goed verteld en uitgelegd. Dit is zeker een aanrader! Heel erg bedankt!

zaterdag 13 juni 2015 22:33
Reshma

Workshop gevolgd bij Liesbeth, veel tips gekregen waar ik zeker wat mee kan. Bedankt!

maandag 18 mei 2015 18:11
Dini

Twee weken geleden heb ik de make-up workshop bij Liesbeth gevolgd. Ik vond het geweldig! Liesbeth geeft erg goede tips (in mijn geval - het mag wel iets minder braaf  en hoe krijg je een mooi en goed effect met oogschaduw bij diepliggende ogen) en deelt haar kennis en ervaring als visagiste ruimhartig. Dat betekent dat ik nu na een paar weken oefenen het goed zelf kan. Daarnaast was het ook erg gezellig en hadden we ook een mooi gesprek over allerlei andere onderwerpen.

Veel dank! 

maandag 20 april 2015 11:51
Astrid

Samen met een vriendin heb ik de make-up workshop gevolgd. Veel aandacht, je mag zelf oefenen en ook veel praktische tips over huidverzorging en reiniging. Het was ook nog eens erg gezellig! Absoluut een aanrader.

dinsdag 09 december 2014 19:25
Tessa

Vorige week de make-up workshop gevolgd. Heel veel goede tips gekregen, die we ook echt gebruiken. Een zeer gezellige middag gehad, dankjewel!

zaterdag 22 november 2014 13:49
Saskia

Samen met mijn zus de make up workshop gevolgd. Was erg leuk en gezellig, je krijgt echt 1 op 1 aandacht. Veel geleerd, ook over reiniging van de huid. Heb de tips toegepast en mijn huid is inderdaad rustiger geworden. En wat waren we mooi na afloop!

Liesbeth heeft ook een keer mijn make up verzorgt toen ik een nieuwe profielfoto liet maken, zag er echt top uit. Bedankt Liesbeth!

vrijdag 14 november 2014 12:42
Agnes Millies-Lacroix

Ik heb gisteren samen met mijn dochter de makeup workshop gevolgd, de sfeer was heel gezellig, we hebben er veel van geleerd en na afloop zagen we er geweldig uit! Ik was nooit zo geïnteresseerd in makeup, maar nu ga ik echt oefenen!

vrijdag 24 oktober 2014 13:48
Beau

Vandaag de makeupworkshop met mijn vriendin gevolgd. Een aanrader! Heb een ontzettend gezellige middag gehad en erg veel geleerd. Een ware eye opener als het gaat om huid verzorging. Ik ben normaal ook nooit echt van het makeupopen maar ik kijk ernaar uit de vele tips toe te passen. 

zaterdag 18 oktober 2014 19:30
Marinka

Aanrader! Leuke workshop, Liesbeth luistert naar je gedachten en vragen, geeft daar goed antwoord op en zoekt met je mee wat het beste bij jou past.

dinsdag 14 oktober 2014 20:47
Vera

Ik moet eerlijk zeggen dat ik van te voren een beetje huiverig was voor de workshop, maar dit was helemaal onterecht. Heel relaxed hebben m\'n zus en ik heel veel geleerd. Op een eerlijke manier vertelt Liesbeth van alles over make-up en producten. Ze luistert naar wat specifiek op jou van toepassing is en ze neemt alle tijd. Zeker een aanrader!!

dinsdag 30 september 2014 16:41
Saskia

Ook als je niet zoveel hebt met make-up en je bent gewoon nieuwsgierig naar de technieken om eens te gebruiken en wat meer over huid en opmaken te leren, ben je hier aan het goede adres. In een paar uur vlieg je van het goed reinigen van je huid naar het opmaken van ogen en als finishing-touch een paar mooi gekleurde lippen. Ik heb veel geleerd in een ontspannen sfeer. Dankjewel!

maandag 04 augustus 2014 22:13
Hannie

Afgelopen vrijdag heb ik bij Liesbeth de make-up workshop mogen krijgen/volgen. Wat een fijne uren waren dit! Liesbeth nam uitgebreid de tijd voor mij, ging heel specifiek op mijn vragen in, bekeek met mij welke kleuren wel/niet pasten en nam de tijd om uit te leggen hoe het opmaken in elkaar zit. 
Tot nu toe heb ik elke dag nog te horen gekregen hoe goed mijn make-up zit, met dank aan Liesbeth! 
Een enorme aanrader voor iedereen die twijfels heeft, Liesbeth heeft overal een oplossing voor! Liesbeth bedankt!

woensdag 30 juli 2014 21:06
Lucienne

Afgelopen vrijdag een uitgebreide make-up workshop van Liesbeth gehad. Vooral het een-op-een contact vond ik erg prettig en Liesbeth nam alle tijd voor me. Het eindresultaat mocht er wezen en nu flink oefenen om het zelf ook zo voor elkaar te krijgen, maar dat gaat vast goed komen. Deze workshop is een aanrader!

maandag 28 juli 2014 22:24
Marscha

Vorige week heb ik de privé workshop bij Liesbeth gevolgd; ik vond het erg leuk en leerzaam. Liesbeth neemt alle tijd voor je, en stemt alles af op je eigen huid. Ze geeft onder andere advies over technieken en kleurgebruik en gezichtsverzorging. Echt een aanrader! Liesbeth nogmaals dankjewel

donderdag 05 juni 2014 20:42
Anita

Anderhalve week geleden heb ik de make up workshop met mijn zusje gevolgd. Ik vond het een hele leuke, gezellige en leerzame workshop. Ik heb veel aan de tips en technieken gehad. Liesbeth werkt met mooie producten. Omdat ik met die make up geen last kreeg van mijn ogen en het er s avonds nog zo mooi op zal. Heb ik de make up de volgende dag besteld. Liesbeth bedankt!!

dinsdag 20 mei 2014 11:43

vorige week heb ik met mijn zus samen de workshop gevolgd. Het was een gezellige workshop! Waarbij ik heb geleerd om mij anders op te maken en het wel bij het neutrale te houden zodat ik niet een strenge look krijg. De tijd vloog ook om en denk zeker een keer terug te gaan voor meer adviezen. 

vrijdag 16 mei 2014 13:25
Carolien

Vorige maand bij Liesbeth geweest samen met een vriendin. Het was een hele leuke maar beslist ook zeer leerzame middag met veel tips die makkelijk toepasbaar zijn.

maandag 12 mei 2014 15:57
Marijke

De make-up workshop was niet alleen heel gezellig, het was ook nog eens heel leerzaam. Liesbeth werkt met mooie natuurlijke producten waarmee je er nog mooier uit komt te zien. Met een aantal handige tips, weet ik mijn make-up beter aan te brengen en blijft het de hele dag mooi zitten. En Liesbeth, ik heb sindsdien elke dag mijn gezicht twee keer per dag gereinigd! 

zaterdag 03 mei 2014 08:37
Myrthe

Gisteren een zeer uitgebreid advies gehad over make-up, helemaal aangepast op mijn wensen om er op het podium goed uit te zien. Het was gezellig en ik ben ook erg blij met de aangeschafte producten.

vrijdag 02 mei 2014 14:55
Marianne Burgerhout

Liesbeth, hartelijk dank voor de fantastische workshop vanochtend het was erg gezellig en leerzaam en zal je tips en tricks zeker toepassen. De workshop is een echte aanrader voor iedereen die er verzorgd uit wil zien.

dinsdag 25 maart 2014 20:49
Powered by JoomVita VitaBook

vind beauty-worldLiesbeth van de Laar
Drieberg 3
3825 BA
Amersfoort (Vathorst)

Telefoonnummer: 033- 258 3696
Mobiel nummer: 06 - 22 24 10 62
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nummer: 32135532